Alle slaapkamerartikelen uit voorraad leverbaar!

Product(en)
Gratis
levering
 

Minimaal 3 jaar garantie

Zorgeloos wegdromen

 

Alle slaapkamerartikelen

uit voorraad leverbaar

 

Beste prijs-kwaliteit

verhouding

 

Maatwerk nodig?

Klik dan hier

Veiligheid en privacy

Veiligheid en privacy

TVeiligheid

Hoewel de website en e-mail met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Bedden Direct niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie die aangeboden wordt in de e-mail of op de website of de websites waarnaar wordt verwezen.

Bedden Direct garandeert niet dat de websites, e-mail of servers die deze website en e-mail toegankelijk maken vrij zijn van virussen of enige andere schadelijke elementen.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Voordat u handelt op basis van de geboden informatie, dient u deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen.

Aan de foto's en prijzen die worden genoemd op deze website kunnen rechten worden ontleend. Sommige foto's kunnen afwijken van de werkelijke producten. Prijs- en typefouten voorbehouden.

Privacy

Informatie die u aan ons verstrekt zullen niet aan derden worden doorgestuurd of publiekelijk vrijgegeven. Onze inzet om uw gegevens privé te houden is heel hoog en wij willen veiligheid, betrouwbaarheid en zekerheid geven aan onze klanten.