Alle slaapkamerartikelen uit voorraad leverbaar!

Product(en)
Gratis
levering
 

Minimaal 3 jaar garantie

Zorgeloos wegdromen

 

Alle slaapkamerartikelen

uit voorraad leverbaar

 

Beste prijs-kwaliteit

verhouding

 

Maatwerk nodig?

Klik dan hier

Retouren

Retouren

Herroepingsrecht

Voor uw online beddendirect bestellingen geldt een herroepingsrecht van 14 dagen op de dag nadat de bestelling bij uw thuis geleverd is. U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Controleer dus direct na ontvangst uw producten naar beschadigingen en dat ze compleet zijn. Bent u niet tevreden over het product dan kunt u ook gebruik maken van het herroepingsrecht.

Het herroepingsrecht geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. U kunt probleemloos retourneren binnen 14 dagen, als het artikel compleet en in de (indien redelijkerwijs mogelijk) originele staat is en nog in fabrieksverpakking zit. Voeg altijd de retourbon bij het pakket. Voeg bij meerdere pakketten ook een notitie met uw naam, adres en klantnummer toe.

U kunt niet retourneren als gebruikte producten beschadigd, vervuild en gemonteerd zijn. Ook nemen we geen producten terug die u hebt aangepast aan uw wensen. De voorwaarde ‘binnen de herroepingstermijn’ staat los van door beddendirect aangeboden omruilgarantie van 90 dagen.

Buiten de herroepingstermijn

Heeft u een artikel gekocht en gaat dit kapot buiten de herroepingstermijn van 14 dagen? Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Als consument heb je rechten op basis van de wet.

Kosten voor retourneren

Beddendirect brengt kosten in rekening voor het retourneren. De retourkosten zijn afhankelijk van de lokatie waar de producten opgehaald moeten worden. Retourneert u de hele bestelling, dan brengt beddendirect ook verzendkosten in rekening. Beddendirect brengt schade bedragen in mindering wanneer beschadigde producten teruggenomen worden.

Retourafspraak maken

Wilt u iets retourneren? Stuur dan een e-mail met het onderwerp retourneren naar info@beddendirect.nl . Wij nemen contact met u op, zodra het retour verzoek binnenkomt. Binnen 2 weken na goedkeuring van retour verzoek komen we het artikel ophalen. Kleine pakketten kunt u zelf per post terugsturen. Voeg hierbij de retourbon toe.

Ruilen

Wilt u een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur? U kunt uw online beddendirect bestelling binnen de herroepingstermijn retourneren. Uw nieuwe bestelling geetf u gewoon door zoals u gewend bent. Let op! Beddendirect rekent kosten voor retourneren en bezorgkosten voor de nieuwe bestelling.

Ik heb een tegoed

Hebt u uw volledige bestelling vooraf met iDEAL betaald en is er door het retourneren of annuleren van artikelen een tegoed ontstaan, dan storten wij alle betaalde bedragen (ook betaal en verzendkosten) terug wanneer de artikelen zijn beoordeeld. Het bedrag staat binnen 2 weken op uw rekening. Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon, betalen wij niet uit. Voor het openstaande bedrag geven wij je een nieuwe waardebon. Waardebonnen zijn niet overdraagbaar aan derden. Mogelijk vragen wij je daarom bij het inleveren van de waardebon om een legitimatie.