Alle slaapkamerartikelen uit voorraad leverbaar!

Product(en)
Gratis
levering
 

Minimaal 3 jaar garantie

Zorgeloos wegdromen

 

Alle slaapkamerartikelen

uit voorraad leverbaar

 

Beste prijs-kwaliteit

verhouding

 

Maatwerk nodig?

Klik dan hier

Matras Emmen

Heerlijk comfortabel in slaap vallen op het beste matras in Emmen: dat is de garantie die we u aanbieden bij Bedden Direct. Matrassen van heerlijk comfortabele materialen, met de juiste ondersteuning voor uw lichaam. In diverse zones en het materiaal dat u wenst, waar onze specialisten u goed over kunnen adviseren.

We zijn uw beddenwinkel in Emmen met een uitgebreide outlet. U heeft de keuze uit diverse matrassen en mooie bedden. Met een goede prijs-/kwaliteitverhouding, zodat u daar nooit teveel voor betaalt.

Matras Emmen

Goedkope beddenwinkel

We zijn uw goedkope beddenwinkel voor een mooi matras in Emmen. Op basis van koudschuim of bijvoorbeeld pocketveren. En heeft u een boxspring op het oog? Met een matras topper zorgt u voor een heerlijk slaapcomfort.

U ontvangt op ieder matras in Emmen standaard onze slaapgarantie. Na 6 - 8 weken toch niet helemaal tevreden over het slaapcomfort? Geen probleem, dan kunt u het matras gewoon omruilen voor een ander model. Op die manier garanderen we u een fijne nachtrust, op een matras dat volledig voldoet aan uw specifieke slaapvoorkeuren.

Matrassen outlet in Emmen

We zijn uw matrassen outlet in Emmen. We hebben de matrassen zelf op voorraad, waardoor we die bovendien snel kunnen leveren. Net als onze boxsprings en bijvoorbeeld de ledikanten, waardoor u daar nooit lang op hoeft te wachten. En het matras van uw voorkeur liever eerst een keer zelf uit komen proberen? Geen probleem, daarvoor bent u van harte welkom bij ons in de showrooms.

De beste keuze voor uw matras in Emmen. Wij zorgen voor een comfortabel matras met slaapgarantie. Afgestemd op uw slaapvoorkeuren en het bed dat u heeft staan of graag wilt gaan kopen.