Alle slaapkamerartikelen uit voorraad leverbaar!

Product(en)
Gratis
levering
 

Minimaal 3 jaar garantie

Zorgeloos wegdromen

 

Alle slaapkamerartikelen

uit voorraad leverbaar

 

Beste prijs-kwaliteit

verhouding

 

Maatwerk nodig?

Klik dan hier

Boxsprings

Boxsprings

Collectie Boxsprings

 • Boxsprings

  Boxsprings

  Wij hebben een groot aantal boxspring combinaties op voorraad. In onze showroom van 2500m2 heeft u een ruime keuze aan scandinavische boxsprings, maar ook boxsprings die in eigen fabriek worden gemaakt. Wij verkopen boxsprings die door ons zijn ontwikkeld van A kwaliteit materialen. U koopt als het ware dus rechtstreeks bij de fabrikant.

 • Elektrische boxspring

  Elektrische boxspring

  Al onze boxsprings zijn leverbaar in elektrische uitvoering. Bij elke boxspring combinatie op onze site heeft u de mogelijkheid om de boxspring als elektrisch model te bestellen. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden dan kunt altijd bellen met 0593-333931 voor geheel vrijblijvend advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze slaapstudio in Westerbork.

 • Onderschuifboxspring

  Onderschuifboxspring

  De boxspring is een gestoffeerde en verende bedbodem en vormt de basis van een optimaal slaapsysteem. Al onze boxsprings worden vervaardigd met beste materialen. In combinatie met de juiste matras staat de boxspring garant voor een juiste ondersteuning en een uitstekend slaapklimaat.  

Boxsprings

De boxspring is een gestoffeerde en verende bedbodem. De speciale veren in de boxspring geven tegendruk aan het matras, precies daar waar uw lichaam de ondersteuning verlangt. De luchtcirculatie in de boxspring zorgt voor een perfecte vochtregulatie, welke bijdraagt aan een comfortabele nachtrust. De boxsprings van Bedden Direct bieden u gegarandeerd vele jaren lang optimaal slaapcomfort.De verkoop van boxsprings is de laatste jaren enorm gestegen. Wij verkopen boxsprings van zeer hoge kwaliteit tegen een van de scherpste prijzen in Nederland. Onze klanten komen uit heel nederland om te genieten van ons hoge slaapcomfort. Onze boxsprings worden verkocht in, drenthe, groningen, friesland, overijssel, gelderland, flevoland, utrecht, noord holland, zuid holland, zeeland, noord brabant en limburg.Wilt u meer informatie over ons aanbod in boxsprings? Loop dan eens binnen in onze slaapstudio/showroom te Groningen of Westerbork en ervaar zelf het slaapcomfort dat eenboxspring van ons u kan bieden.