Matrassen

Een matras is een lichaamsondersteunend onderdeel van een bed. Er zijn veel soorten matrassen en ieder mens heeft zijn eigen voorkeur. Bij Bedden Direct bent aan het juiste adres voor een onafhankelijk advies voor een matras die u zeker zal bevallen. Op een groot gedeelte van onze matrassen hebben wij slaapgarantie. Dit houdt in: Mocht u na 6-8 weken nog niet voldoende nachtrust hebben gehad op het aangeschafte matras, dan bent u in de gelegenheid om het matras om te ruilen voor een andere.

Ook toe aan een goede nachtrust? Laat u adviseren door een van onze medewerkers om een matras uit de zoeken die goed bij u aansluit. In onze showroom hebben wij maandelijks scherpe aanbiedingen die uw nachtrust zeker zullen bevorderen. Ook bij de verkoop van goedkope kindermatrassen zullen wij u gepast advies geven. Tijdens het zomerseizoen hebben wij regelmatig goedkope aanbiedingen van matrassen die ook zeer geschikt zijn voor gebruik in uw caravan. Ook tijdens uw vakantie kunt u zo genieten van een optimaal slaapcomfort. Met een nieuwe matras maakt u in uw caravan heel eenvoudig een vaste slaapplaats.

Matrassen


COLLECTIE BOXSPRINGS
 • Koudschuim matrassen

  Koudschuim matrassen

  Koudschuim matrassen werken drukverlagend en hebben als eigenschap dat ze goed ventileren en een perfecte luchtcirculatie hebben. Dit alles geeft u een hoog slaapcomfort wat ook in deze goedkope klasse zeer belangrijk is. Dankzij de elasticiteit van een koudschuim matras zijn ze ideaal voor het gebruik bij een elektrische lattenbodem. Kuidschuim matrassen met traagschuim worden veelal geadviseerd voor mensen met pijnlijke gewrichten en spieren. Door de combinatie van uw lichaamswarmte en -gewicht vormt het schuim zich aan uw houding, met als resultaat een matras waarbij de tegendruk op uw lichaam minimaal is. Ook voor uw kindermatras heeft u bij Bedden Direct een ruime keuze aan goedkope koudschuimmatrassen. Onze goedkoopste variant heeft u al voor 69,-. Wij hebben regelmatig koudschuim matrassen in de aanbieding. Komt u gerust langs in onze slaapstudio en probeer de matras die het beste bij u past. Wij adviseren u graag!
 • Latex matrassen

  Latex matrassen

  De Ekolatex heeft een kern van 8cm gerecycled latex en is aan weerszijden afgedekt met hoogwaardig koudschuim. Afritsbare, uitwasbare dubbeldoekhoes. 5 comfortzones 20 cm dik!
 • Nasa matrassen

  Nasa matrassen

  Een nasa matras is speciaal ontworpen om zijn drukverlagende eigenschappen te optimaliseren. Met een nasa matras slaapt u niet alleen comfortabeler, maar ook nog eens gezonder. Door zijn druk verlagende eigenschappen wordt dit type matras veel gebruikt in ziekenhuizen en revalidatiecentra. Vooral voor mensen met gewrichts- en spierpijn is een goede nasa matras aan te raden. Wilt u het zelf ervaren? Komt u dan gerust proefliggen in onze slaapstudio en maak gebruik van onze scherpe aanbiedingen. Bent u opzoek naar een goedkope nasa matras van een uitstekende kwaliteit? Dan nodigen wij u graag uit in Westerbork. Ervaar het slaapcomfort en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers.
 • Pocketveer matrassen

  Pocketveer matrassen

  Van een pocketvering matras mag u optimale ondersteuning verwachten. Het pocketveersysteem kenmerkt zich door de veren die afzonderlijk van elkaar verpakt zijn in losse zakjes (pockets). Deze pockets kunnen los van elkaar bewegen waardoor een optimale lichamsondersteuning wordt verleend op die plaatsen waar het er toe doet. Hoe meer pocketveren per m2 des te beter wordt de lichaamsondersteuning. Door de lucht in de pocketveren ventileert de pocketveermatras uitstekend. Voor de drukverdeling worden verschillende materialen gebruikt zoals; vilt, jute of paardenhaar. Een goede drukverdeling vergroot het slaapcomfort en daarmee heeft u een uitstekende nachtrust. Wij nodigen u graag uit om de verschillende pocketveer matrassen bij ons te komen uitproberen in de slaapstudio. Voor een goedkope pocketvering matras en andere mooie aanbiedingen moet u bij Bedden Direct in Westerbork (Drenthe) zijn.
 • Top matrassen

  Top matrassen

  Een topmatras is de bovenste laag op uw matras. Dit matras dient als een extra ondersteunende laag. Een topmatras zorgt er voor dat de tussenruimte word overlapt tussen de twee matrassen.