Matras Assen

Hét matras in Assen voor een goede nachtrust: dat koopt u online of bij ons in de winkels. Profiteer van de goedkope modellen in onze matrassen speciaalzaak en laat u adviseren door onze specialisten in de beddenwinkel. Voor een fijn en comfortabel matras in Assen, waar u jarenlang met veel plezier en comfort gebruik van kunt maken.

Tip: u profiteert standaard van onze slaapgarantie. Na 6 - 8 weken toch niet tevreden over het bed?
Geen probleem, dan kunt u het matras gewoon omruilen voor een ander model.

Bij ons in de beddenwinkel adviseren we u graag over de beste keuze, net als online. Bekijk de verschillende bedden en maak daaruit uw keuze. Wij leveren de matrassen, boxsprings, ledikanten en andere producten altijd uit voorraad, zodat u ze snel in huis heeft.

Matras Assen

Uw matras is voor 45% bepalend
voor een goede nachtrust.

Begin nu met het vinden van de juiste matras bij Bedden Direct.

Collectie bekijken

Bij ons in de beddenwinkel adviseren we u graag over de beste keuze, net als online.
Bekijk de verschillende bedden en maak daaruit uw keuze.

  • Producten uit eigen fabriek
  • Snelle levering uit voorraad
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Een hoge prijs kwaliteitsverhouding
  • Omruilgarantie van 90 dagen
  • Uw boxspring naar eigen wens samen te stellen
  • Collectie bekijken

Matrassen speciaalzaak: beste prijs-/kwaliteitverhouding

Bedden Direct is uw matrassen speciaalzaak. U betaalt de laagste prijs, terwijl u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. Het is die prijs-/kwaliteitverhouding die klanten van ons waarderen. Ontdek bijvoorbeeld de koudschuim en pocketveer matrassen, net als de toppers voor op een boxspring boxspring.

De goedkoopste beddenwinkel in Assen

We hebben de beste prijs kwaliteitsverhouding als beddenwinkel in Assen. Kom langs in een van onze showrooms in de buurt (http://www.beddendirect.nl/openingstijden/) of bestel online het matras van uw voorkeur. Direct geleverd uit voorraad, zodat we die snel bij u kunnen afleveren.

En op zoek naar een speciaal kindermatras of een matras voor in de caravan? Wij zorgen er met onze brede collectie voor dat u ook daar de keuze uit heeft. Uw specialist voor een matras in Assen, vanuit onze beddenwinkel en speciaalzaak met de laagste prijzen.