Ledikanten Groningen

Schitterende ledikanten voor Groningen en omgeving. Eenvoudig online te kopen of eerst te bekijken bij ons in de showrooms. Ledikanten voor 1 of 2 personen, net als specifiek voor kinderen en tieners of voor senioren. Diverse ontwerpen met mooie decors, altijd direct vanuit voorraad.

Bekijk de ledikanten in Groningen met natuurlijk houtfineer of een hoogwaardige lak-afwerking. Wij zorgen er met de diverse modellen voor dat u de slaapkamer helemaal naar wens kunt vormgeven en inrichten. Bovendien betaalt u bij ons in de bedden speciaalzaak de goedkoopste prijs, zodat u daarmee heel voordelig uit bent.

Tip: u profiteert standaard van onze slaapgarantie. Na 6 - 8 weken toch niet tevreden over het bed?
Geen probleem, dan kunt u het matras gewoon omruilen voor een ander model.

Ledikanten Groningen

Uw matras is voor 45% bepalend
voor een goede nachtrust.

Begin nu met het vinden van de juiste matras bij Bedden Direct.

Collectie bekijken

Bij ons in de beddenwinkel adviseren we u graag over de beste keuze, net als online.
Bekijk de verschillende bedden en maak daaruit uw keuze.

  • Producten uit eigen fabriek
  • Snelle levering uit voorraad
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Een hoge prijs kwaliteitsverhouding
  • Omruilgarantie van 90 dagen
  • Uw boxspring naar eigen wens samen te stellen
  • Collectie bekijken

Beddenwinkel met beste prijs-/kwaliteitverhouding

We zijn uw beddenwinkel voor mooie ledikanten in Groningen en omstreken. Met de beste prijs-/kwaliteitverhouding, zodat u een lage prijs betaalt voor goede kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld de 2 persoons ledikant in de diverse stijlen. En combineer ze met de matrassen voor een heerlijk comfortabele nachtrust.

De koppelbedden zijn meestal uitrijdbaar en leverbaar met een geïntegreerde boxspring. U heeft wat dat betreft de keuze uit allerlei verschillende bedden. Afhankelijk van uw slaapvoorkeuren en het type bed dat u voor ogen heeft voor de slaapkamer in Groningen.

Ledikanten in onze bedden speciaalzaak in Groningen

Zowel de ledikanten in Groningen als de andere producten vindt u bij ons in de bedden speciaalzaak. Online en in de showrooms (http://www.beddendirect.nl/openingstijden/)waar u van harte welkom bent om die op uw gemak te komen bekijken. Kom proefliggen op de verschillende bedden of bekijk zelf de hoogwaardige afwerking van de mooie ledikanten.

Liever online bestellen? We hebben de ledikanten en andere bedden voor Groningen netjes voor u op voorraad, zodat we daar meteen mee aan de slag kunnen. Snel een nieuw bed in huis, om daar binnenkort heerlijk comfortabel op in slaap te vallen.