Ledikanten Assen

Stijlvolle ledikanten in Assen. 1 of 2 persoons, net als speciaal voor kinderen en tieners of juist voor senioren. Mooie bedden van hoge kwaliteit, voor de laagste prijs. We hebben de bedden zelf op voorraad, zowel bij ons in de speciaalzaak als online voor de webshop. Kom naar de showrooms in de buurt van Assen voor een mooi ledikant of koop die eenvoudig online. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag, zodat u snel een nieuw bed in huis heeft.

Tip: u profiteert standaard van onze slaapgarantie. Na 6 - 8 weken toch niet tevreden over het bed?
Geen probleem, dan kunt u het matras gewoon omruilen voor een ander model.

Uw matras is voor 45% bepalend
voor een goede nachtrust.

Begin nu met het vinden van de juiste matras bij Bedden Direct.

Collectie bekijken

Bij ons in de beddenwinkel adviseren we u graag over de beste keuze, net als online.
Bekijk de verschillende bedden en maak daaruit uw keuze.

  • Producten uit eigen fabriek
  • Snelle levering uit voorraad
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Een hoge prijs kwaliteitsverhouding
  • Omruilgarantie van 90 dagen
  • Uw boxspring naar eigen wens samen te stellen
  • Collectie bekijken

Goedkope beddenwinkel in Assen

We zijn uw goedkope beddenwinkel voor Assen en omgeving. Met mooie ledikanten, geschikt als 1 of 2 persoonsbed. Op comfortabele hoogte, zodat u er gemakkelijk in en uit kunt stappen. Met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, niet in de laatste plaats door onze goedkope aanbiedingen.

Mooie ledikanten in Assen, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt. In diverse decors, hoogwaardig gelakt of bijvoorbeeld in natuurlijk houtfineer. Kom naar onze showrooms om de bedden te bekijken en die op uw gemak uit te proberen of bestel ze online. Een 2 persoons ledikant en een comfortabel matras, direct bij ons uit de eigen voorraad.

Bedden speciaalzaak: ledikanten en meer

We zijn uw bedden speciaalzaak in Assen. Voor ledikanten en meer, die u zowel online als in de showrooms (http://www.beddendirect.nl/openingstijden/) kunt kopen. Kom bij ons langs om de bedden uit te proberen en voor advies door onze specialisten. Of bestel het bed eenvoudig online, waarna wij er voor u vanuit onze voorraad mee aan de slag gaan. Een goedkoop ledikant in Assen, waarbij u kunt rekenen op een mooi ledikant, bijvoorbeeld in combinatie met een geïntegreerde boxspringbodem voor maximaal comfort.