Boxspring Groningen

Een goedkope boxspring in Groningen: direct bij ons uit de eigen voorraad. Met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, dankzij de goede materialen waar we mee werken. Voor een fijne ondersteuning van uw lichaam, vanuit de tegendruk waar de speciale veren in een boxspring voor zorgen.

Bovendien kiest u met een boxspring voor goede luchtcirculatie, waardoor u profiteert van een uitstekende vochtregulatie. Prettig slaapcomfort in een goedkope boxspring in Groningen. Direct vanuit onze eigen voorraad in de bedden speciaalzaak, zodat we u het bed bovendien snel kunnen leveren.

Tip: u profiteert standaard van onze slaapgarantie. Na 6 - 8 weken toch niet tevreden over het bed?
Geen probleem, dan kunt u het matras gewoon omruilen voor een ander model.

Boxspring Groningen

Uw matras is voor 45% bepalend
voor een goede nachtrust.

Begin nu met het vinden van de juiste matras bij Bedden Direct.

Collectie bekijken

Bij ons in de beddenwinkel adviseren we u graag over de beste keuze, net als online.
Bekijk de verschillende bedden en maak daaruit uw keuze.

  • Producten uit eigen fabriek
  • Snelle levering uit voorraad
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Een hoge prijs kwaliteitsverhouding
  • Omruilgarantie van 90 dagen
  • Uw boxspring naar eigen wens samen te stellen
  • Collectie bekijken

Goedkope bedden speciaalzaak

We zijn uw goedkope bedden speciaalzaak, met eigen voorraad. Kom naar onze showrooms om de bedden op uw gemak uit te proberen of bestel de boxspring voor uw slaapkamer in Groningen eenvoudig online. Wij gaan er mee aan de slag en zorgen ervoor dat u het bed snel in huis heeft.

Bekijk de verschillende boxspring, bijvoorbeeld met mogelijkheden om die elektrisch te verstellen. Of vergelijk ze met de ledikanten uit onze collectie, bijvoorbeeld voor 1 of 2 personen. U krijgt op die manier een goed beeld van de beschikbare bedden bij onze beddenspeciaalzaak.

Beddenspeciaalzaak voor Groningen

We zijn uw beddenspeciaalzaak voor Groningen en omstreken. Zowel vanuit onze showrooms bij u in de buurt (http://www.beddendirect.nl/openingstijden/)als online. Vergelijk de verschillende boxspring modellen, ledikanten en bijvoorbeeld de matrassen. En heeft u vragen? Kom dan bij ons langs of neem contact op. Onze beddenspecialisten staan graag voor u klaar.

Wij bieden u het beste slaapcomfort, met een mooie boxspring in Groningen. Een stoere verschijning in de slaapkamer, waar u iedere avond heerlijk ontspannen op in slaap kunt vallen. Wij adviseren u graag over de juiste boxspring en bijvoorbeeld matrastopper, altijd afgestemd op uw slaapvoorkeuren en direct leverbaar uit onze eigen voorraad.