Boxspring Emmen

Een heerlijk comfortabele boxspring in Emmen, in een stoer design voor een indrukwekkende verschijning in de slaapkamer. Bestaande uit een matrasbodem, een comfortabel matras en vervolgens een hoogwaardige matras topper. De ideale combinatie voor een goede nachtrust, niet in de laatste plaats dankzij onze slaapgarantie.

Boxspring bedden bieden een optimale vochtregulatie, dankzij de goede luchtcirculatie daarin. Bovendien bieden de speciale veren in de boxspring in Emmen tegendruk aan het matras, zodat uw lichaam in alle zones de juiste ondersteuning krijgt.

Tip: u profiteert standaard van onze slaapgarantie. Na 6 - 8 weken toch niet tevreden over het bed?
Geen probleem, dan kunt u het matras gewoon omruilen voor een ander model.

Boxspring Emmen

Uw matras is voor 45% bepalend
voor een goede nachtrust.

Begin nu met het vinden van de juiste matras bij Bedden Direct.

Collectie bekijken

Bij ons in de beddenwinkel adviseren we u graag over de beste keuze, net als online.
Bekijk de verschillende bedden en maak daaruit uw keuze.

  • Producten uit eigen fabriek
  • Snelle levering uit voorraad
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Een hoge prijs kwaliteitsverhouding
  • Omruilgarantie van 90 dagen
  • Uw boxspring naar eigen wens samen te stellen
  • Collectie bekijken

Beddenspeciaalzaak met de beste prijs-/kwaliteitverhouding

We zijn uw beddenspeciaalzaak voor uw boxspring in Emmen. Met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Dat geldt voor onze collectie met reguliere boxspring, net als voor de modellen die u elektrisch kunt verstellen.

U heeft de keuze uit een breed assortiment, waarvan we de modellen bovendien altijd voor u op voorraad hebben. De kennis en kunde van een beddenspeciaalzaak, met de voorraad en de snelle verwerking zoals u die van een webshop mag verwachten. Bedden Direct is uw specialist in boxsprings in Emmen, wij zorgen ervoor dat u lekker kunt slapen op een mooi nieuw bed.

Beddenspeciaalzaak voor Groningen

Bekijk online de mooie boxsprings en ledikanten bij ons in de bedden speciaalzaak. Of kom bij ons langs in de showrooms in de omgeving (http://www.beddendirect.nl/openingstijden/). U kunt daar rustig de tijd nemen om de bedden op uw gemak uit te proberen en daar een keuze uit te maken. Op die manier helpen we u graag een mooie nieuwe boxspring in Emmen of een ander bed uit te zoeken. Geleverd uit onze eigen voorraad. Eenvoudig online en in de showrooms te bestellen. Wij zorgen ervoor dat u snel heerlijk kunt slapen.