Boxspring Assen

Gestoffeerd en verend: een boxspring in Assen heeft een uitermate comfortabele bodem. De veren in de boxspring zorgen voor tegendruk, precies op de punten waar uw lichaam dat prettig vindt. Verder kunt u rekenen op een uitstekende vochtregulatie dankzij luchtcirculatie. De boxspring in Assen staat garant voor jarenlang slaapcomfort, in een bed dat bovendien stoer oogt in de slaapkamer.

Wij zijn uw beddenspeciaalzaak met eigen voorraad. Zowel vanuit de showrooms als online, zodat u direct de boxspring of een ander bed van uw voorkeur kunt bestellen. Bekijk onze bedden speciaalzaak en ontdek de goedkope bedden van uitstekende kwaliteit.

Tip: u profiteert standaard van onze slaapgarantie. Na 6 - 8 weken toch niet tevreden over het bed?
Geen probleem, dan kunt u het matras gewoon omruilen voor een ander model.

Boxspring Assen

Uw matras is voor 45% bepalend
voor een goede nachtrust.

Begin nu met het vinden van de juiste matras bij Bedden Direct.

Collectie bekijken

Bij ons in de beddenwinkel adviseren we u graag over de beste keuze, net als online.
Bekijk de verschillende bedden en maak daaruit uw keuze.

  • Producten uit eigen fabriek
  • Snelle levering uit voorraad
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Een hoge prijs kwaliteitsverhouding
  • Omruilgarantie van 90 dagen
  • Uw boxspring naar eigen wens samen te stellen
  • Collectie bekijken

Bedden speciaalzaak in Assen

We zijn uw bedden speciaalzaak voor Assen en omgeving. Net als voor de rest van het noorden en heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in de diverse soorten boxspring, waaronder natuurlijk ook de elektrisch verstelbare modellen.

Bekijk daarnaast bijvoorbeeld ook de ledikanten Mooie 2 persoons bedden, net als speciale modellen voor kinderen en tieners of juist voor senioren. We zijn uw beddenspeciaalzaak, met eigen showrooms en een handige webshop om direct uit onze eigen voorraad te kunnen bestellen.

Beddenspeciaalzaak met eigen voorraad

We hebben zowel de boxsprings voor Assen als de andere bedden in de speciaalzaak altijd netjes voor u op voorraad. Dat betekent dat we die snel kunnen leveren en u daar zo snel mogelijk in kunt slapen.

Kom naar onze showrooms(http://www.beddendirect.nl/openingstijden/)voor advies door onze specialisten en om de boxsprings en andere bedden uit te proberen. Of bestel de boxspring voor uw slaapkamer in Assen meteen online, zodat we de bestelling en verzending voor u in orde kunnen maken. Bedden Direct is uw beddenspeciaalzaak met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Voor mooie en comfortabele bedden, direct bij ons uit de eigen voorraad.