Bedbodems

Naast een matras is een goede bedbodem zeer belangrijk. Een bedbodem ondersteunt het matras namelijk en zorgt voor de belangrijke ventilatie. Bij een spiraalbodem zijn de spiralen in elkaar gedraaid in een stalen frame en heb je een open structuur met goede ventilatie. Bij een vaste lattenbodem zijn de latten vastgezet op gefixeerde of verende, kantelbare punten. Deze lattenbodems zijn vaak voorzien van schoudercomfortzones en/of instelbare latten in het midden. Lattenbodems zijn verkrijgbaar in vlakke delen, met de hand en elektrisch verstelbare delen. De perfecte bedbodems geven precies genoeg ondersteuning aan ieder lichaamsdeel.

Bedbodems


COLLECTIE BOXSPRINGS
  • Elektrisch verstelbaar

    Elektrisch verstelbaar

    Genieten van een heerlijke elektrische lattenbodem? Ideaal bij het lezen of tv kijken in bed. Lattenbodems zijn verkrijgbaar in vlakke delen, met de hand en elektrisch verstelbare delen. Wij hebben regelmatig hele scherpe aanbiedingen op het gebied van elektrische lattenbodems. Mede door de ruime keuze is de kans van slagen bij Bedden Direct heel groot. Bij de verkoop van onze lattenbodems geven altijd een gepast advies op maat. Wij laten u graag lekker slapen.
  • Vaste lattenbodems

    Vaste lattenbodems

    Een goede lattenbodem verlengt de levensduur van uw matras. Wij leveren kwaliteits lattenbodems tegen een hele scherpe prijs. Maandelijks vindt u bij ons scherpe aanbiedingen in lattenbodems. Zelfs onze goedkoopste variant geeft een optimaal comfort en zal u een uitgerust gevoel geven.